ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Κατηγορία
Πίσω στα έργα
Επιστοφή στην αρχική

Έργο: ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Περιοχή: Καρνεάδου 27-29 ΑΘΗΝΑ
Περίοδος: 2004
Εργοδότης: ΤΕΧΝΕΡΓΑ ΑΕ

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων στο οποίο στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο «ΛΕΜΟΣ» στο κέντρο του Κολωνακίου. Λόγω της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου και δεδομένου των ορόφων (χαμηλά ύψη, δοκάρια) έγιναν οι εξής επιλογές.

Ο κλιματισμός έγινε με σύστημα VRV Heat-Recovery της εταιρείας DAIKIN ώστε να υπάρχει χαμηλή στάθμη θορύβου λόγω των εξωτερικών μηχανημάτων που γειτνιάζουν με πολυκατοικίες και για να έχουμε τέλεια αυτονομία κλιματισμού των χώρων. Επί πλέον υπάρχει δυνατότητα λόγω του επιλεγέντος συστήματος άλλος χώρος να λειτουργεί σε θέρμανση και άλλος σε ψύξη. Εσωτερικά έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα δαπέδου εμφανή. Για την προσαγωγή νωπού αέρα και απόρριψης αέρα χρησιμοποιούνται εναλλάκτες αέρα-αέρα VAM της DAIKIN που συνδέονται με δίκτυα αεραγωγών και στομίων αέρα.
Για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας υπάρχει σύνδεση με τον κεντρικό ηλεκτρικό υποσταθμό του κτιρίου μέσω ενδιάμεσου μετρητή από την ΔΕΗ. Για την παραγωγή εφεδρικής ηλεκτρικής ενέργειας υπάρχει Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος 70KVA στο δώμα του κτιρίου. Υπάρχει παντού ψευδοπάτωμα όπου οδεύουν οι παροχές ρεύματος με ενδοδαπέδια κουτιά λήψης.
Για τα ασθενή ρεύματα υπάρχει πλήρες δίκτυο τηλεφώνων – Data με Rack ανά όροφο που καταλήγουν στο Computer Room. Υπάρχει δίκτυο πυρανίχνευσης σε όλο το κτίριο, δίκτυο ασφαλείας (συναγερμός), δίκτύο ACCESS CONTROL, δίκτυο CCTV σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας.

« »

Comments are closed.