ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΡΧΙΚΗ » ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της Daikin δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο για εστιατόρια, καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία και κέντρα άθλησης και αναψυχής. Όση ζέστη ή κρύο κι αν κάνει έξω, η Daikin παρέχει συστήματα που ελέγχονται με inverter, ώστε να μην υπάρχουν διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Αυτό βοηθά να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας έως και 30% (σε σύγκριση με συστήματα χωρίς inverter).

Ακόμα και στη σειρά εποχιακής αποδοτικότητας,  παρέχουμε προϊόντα βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης που ήδη πληρούν τα πρότυπα του 2014 . Τα συστήματα κλιματισμού της Daikin εξασφαλίζουν ευχάριστη εσωτερική ατμόσφαιρα για κάθε είδους επαγγελματικές εγκαταστάσεις, μεγάλες ή μικρές.

 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ROOFTOP

Οι κλιματιστικές μονάδες τύπου Rooftop είναι μια αυτονόητη λύση «άμεσης εγκατάστασης και χρήσης», ιδανική για χώρους μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους όπου απαιτείται ένα οικονομικό αλλά και αποδοτικό σύστημα.

Εκτός από την παροχή θέρμανσης και ψύξης, τα κλιματιστικά τύπου Rooftop παρέχουν την επιλογή “δωρεάν ψύξης” για εξοικονόμηση ενέργειας στις ενδιάμεσες εποχές. Και αυτόματη ρύθμιση της κατάλληλης ποσότητας καθαρού αέρα.

VRV

Τα συστήματα VRV της Daikin είναι μια καινοτόμος λύση διαχείρισης κλιματισμού που παρέχει βέλτιστη άνεση και έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον και παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Ενσωματωμένη ανάκτηση θερμότητας για χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και εκπομπές CO2
  • Έλεγχος κατά ζώνες για μέγιστη απόδοση
  • Αυτόνομος έλεγχος κλιματισμού σε κάθε επιμέρους ζώνη
  • Συνδεσιμότητα με αεροκουρτίνες Biddle
  • Συνδεσιμότητα με μονάδα ζεστού νερού χρήσης
  • Δυνατότητα ενοποίησης με σύστημα συνολικής διαχείρισης κτιρίου

Sky Air

Η σειρά Sky Air της Daikin είναι η κορυφαία ελαφριά επαγγελματική σειρά στην κατηγορία της και έχει επανασχεδιαστεί ώστε να προηγείται της πλέον πρόσφατης νομοθεσίας για βέλτιστη εποχιακή απόδοση.

Η σειρά Daikin Sky Air αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε μικρό επαγγελματικό χώρο. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που σας επιτρέπει να ελέγχετε απόλυτα τις λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης, εξαερισμού και τις αεροκουρτίνες που υπάρχουν στο χώρο σας.

  • Κατάλληλα για κάθε εσωτερικό χώρο – νεόδμητο ή ανακαινισμένο, μοντέρνο ή κλασικό.
  • Καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα, που προηγούνται της νομοθεσίας
  • Εξοικονόμηση ενέργειας, για μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος
  • Απόλυτος έλεγχος των ρυθμίσεων για ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες +30 210 6836357