ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ «ΕΥΖΥΜΟΝ» ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ «ΕΥΖΥΜΟΝ» ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ Κατηγορία
Πίσω στα έργα
Επιστοφή στην αρχική

Έργο: ΕΥΖΥΜΟΝ ΑΒΕΕ
Περιοχή: Οινόφυτα
Περίοδος: 2003 – 2004
Εργοδότης: ΕΥΖΥΜΟΝ ΑΒΕΕ

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, επιφάνειας 2.000m2 για παραγωγή κάθε είδους προϊόντων ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Το εργοστάσιο έχει πιστοποίηση HACCP και ISO.

Για τον κλιματισμό των διαφόρων τμημάτων του εργοστασίου χρησιμοποιείται τετρασωλήνιο σύστημα σωληνώσεων με ένα κεντρικό ψύκτη TRANE Screw, αποδόσεως 100RT και ένα κεντρικό λέβητα HOVAL.
Για το κάθε εξειδικευμένο τμήμα παραγωγής υπάρχει ανεξάρτητη κλιματιστική μονάδα με ειδικά φίλτρα που έχει, λειτουργία θέρμανσης – ψύξης – ύγρανσης – αφύγρανσης καθώς επίσης και δυνατότητα ελέγχου του νέου αέρα – αέρα απόρριψης από 0-100%. Ειδικότερα, λόγω των υψηλών standards παραγωγής, σε δύο τμήματα του εργοστασίου, πέραν της φίλτρανσης, υπάρχει έλεγχος των μικροβίων στους χώρους, με ακτίνες UV.
Για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών, υπάρχει κεντρικό δίκτυο υγραερίου με δύο δεξαμενές υγραερίου, το οποίο τροφοδοτεί όλη την παραγωγή καθώς και την θέρμανση του χώρου. Επίσης υπάρχει ειδικός εξαερισμός με αντιεκρηκτικούς ανεμιστήρες σε περίπτωση διαρροής αερίου.
Για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρικών αναγκών, υπάρχει ηλεκτρικός υποσταθμός με μετασχηματιστή 800KVA ο οποίος μέσω πεδίων χαμηλής τάσης εξυπηρετεί όλους τους ηλεκτρικούς πίνακες των χώρων.
Υπάρχει δίκτυο πυρόσβεσης με δεξαμενή νερού, πυροσβεστικό συγκρότημα, Π.Φ.
Σε όλο το συγκρότημα υπάρχει δίκτυο ασθενών που περιλαμβάνει Τηλέφωνα – Data, πυρανίχνευση, σύστημα ασφαλείας, σύστημα ανίχνευσης αερίου κλπ.

« »

Comments are closed.