ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας, έχοντας στο ενεργητικό της πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πελάτες είτε πρόκειται για οικιακά είτε για επαγγελματικά συστήματα, όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για την αδειοδότηση και την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών έργων μέσα από την αξιοπιστία και την γνώση που διαθέτει στην αγορά των Φ/Β Συστημάτων.

Η εταιρείας μας αποτελείται από Μηχανολόγους – Ηλεκτρολόγους που εκπονούν τις μελέτες των φωτοβολταϊκών έργων από την αρχική μελέτη έως την τελική κατασκευαστική σχεδίαση και διαστασιολόγηση.

Επίσης χρησιμοποιώντας το Διεθνές πρόγραμμα PVSYST και λαμβάνοντας τα Μετεωρολογικά Δεδομένα της κάθε Περιοχής που κατασκευάζεται ένα Φ/Β Πάρκο από το πρόγραμμα PVGIS παίρνουμε τις ετήσιες αποδόσεις ενεργειακής παραγωγής. Οι ενεργειακές αυτές μελέτες αποτελούν βασικό εργαλείο για την εξασφάλιση από τους επενδυτές της τραπεζικής χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων.

Οι εγκαταστάσεις των Φωτοβολταϊκών Πάρκων της εταιρείας είναι πιστοποιημένες από το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής & Ταλαντώσεων (AML/UoP), του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, που είναι Διαπιστευμένος Φορέας Ελέγχου (EN ISO/IEC 17020) και Διαπιστευμένο Εργαστήριο Δοκιμών (EN ISO/IEC 17025) από το Εθνικό Σύστημα και από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Επίσης η εταιρεία μας παρέχει
• Εγγύηση καλής λειτουργίας για το σύνολο του έργου
• Αναλαμβάνει την υποστήριξη και συντήρηση με ετήσια συμβόλαια
• Παρέχει υπηρεσίες καθημερινής τηλε-παρακολούθησης
• Προσφέρει περιοδικές αναφορές λειτουργίας κι ενεργειακής απόδοσης.

Με όλα τα παραπάνω, η εταιρεία μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες υποστήριξης φωτοβολταϊκών πάρκων, προκειμένου ο κάθε πελάτης να είναι σίγουρος για την σωστή λειτουργία του Φ/Β Συστήματος του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες +30 210 6836357

Φωτοβολταικά πάρκα

 

Εμπλεκόμενοι φορείς

ΥΠΕΚΑ
ΡΑΕ
ΔΕΗ
ΔΕΔΔΗΕ
ΛΑΓΗΕ

 


Ηλιακές στέγες: Ένας πρακτικός οδηγός για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό-κτιριακό τομέα

Ηλιακές στέγες: Πρακτικές οδηγίες από το ΥΠΕΚΑΟδηγός φωτοβολταϊκών: Μάθετε για την τεχνολογία

Βασική νομοθεσία για τις οικιακές στέγες:
“Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων”, ΦΕΚ 1079Β’/4-6-2009

“Συμπλήρωση του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις”, ΦΕΚ 1557Β’/22-9-2010

“Τροποποίηση του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις”, ΦΕΚ 2317Β’/10-8-2012

“Έγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών και σε οικισμούς”, ΦΕΚ 376/6-9-2010

“Τροποποιήσεις ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε γήπεδα, οικόπεδα και κτίρια” ΦΕΚ 583Β/14-4-2011

“Φορολογική αντιμετώπιση της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι 10 kWp σε κτιριακές εγκαταστάσεις κατοικιών ή πολύ μικρών επιχειρήσεων”, 6-8-2009

Που θα βρω πληροφορίες για τη σύνδεση με τη ΔΕΗ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΝΕΛΣ ALEO SOLAR

Είτε πρόκειται για πολυκρυσταλλικό είτε για μονοκρυσταλλικό πλαίσιο, είτε για μικρό πλαίσιο είτε για μεγάλο: η aleo solar διαθέτει το κατάλληλο πάνελ για κάθε είδος στέγης και οικοπέδου.
Καθώς η πραγματική απόδοση ανάμεσα στα μονοκρυσταλλικά και πολυκρυσταλλικά πάνελ της aleo solar δεν διαφέρει πλέον καθόλου, η επιλογή ανάμεσα στους δύο τύπους είναι συνήθως θέμα γούστου: Κάποιοι πελάτες προτιμούν τις μαύρες μονοκρυσταλλικές φωτοβολταϊκές κυψέλες, καθώς ταιριάζουν καλύτερα σε κεραμίδια με σκούρο χρώμα.
Με το S_79 προσφέρουμε επίσης ένα εξολοκλήρου μαύρο φωτοβολταϊκό πάνελ, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία μίας καλαίσθητης φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Άλλοι πελάτες πάλι προτιμούν τη μοντέρνα, μπλε λαμπερή εμφάνιση των πολυκρυσταλλικών κυψελών.
Όμως όποιο πάνελ κι αν επιλέξει κανείς, μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι εξαιρετικό εκεί που πραγματικά μετράει: Στην ποιότητα, την επεξεργασία και την αξιόπιστη, υψηλή απόδοση ενέργειας.

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΣ SCHLETTER

Ως κορυφαίος κατασκευαστής πρωτοποριακών κατασκευών ελαφριού μετάλλου παράγονται τα πλέον σύγχρονα συστήματα στήριξης και καινοτόμα προϊόντα από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι.
Με την πάροδο των χρόνων έχουν εξελιχθεί σε ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης προμηθευτές προϊόντων φωτοβολταϊκής και τηλεκινησιακής τεχνολογίας, εκθεσιακού και διαφημιστικού εξοπλισμού, τεχνολογίας περιβάλλοντος καθώς και ειδικές λύσεις αποκλειστικά στις ανάγκες των συνεργατών μας. Χάρης στο μεγάλο εύρος και την ιδιαίτερη ευελιξία των προϊόντων σας προσφέρουμε όλες τις δυνατότητες, ανεξάρτητα αν ανήκετε στον χώρο του μεγαλεμπορίου ή της βιοτεχνίας.
Προσφέρουμε το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας μέσα από το πάντα πρόθυμο εξειδικευμένο προσωπικό και το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παραγωγής μας.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΡΓΑ
1. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ≥ 500KW ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ (10 Πάρκα)
2. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ < 500KW ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ (2 Πάρκα)
3. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ < 100KW ΣΕ ΣΤΕΓΗ (11 Πάρκα)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες +30 210 6836357